Placeholder image

WAARSCHUWING !!! Zeker lezen!
“HONDEN- en PAARDENHAREN GEVAARLIJK VOOR VROUWEN”

Het Nationaal Instituut van Gezondheid heeft in een persbericht de ontdekking van gevaarlijke stoffen in honden- en paardenharen bekend gemaakt. Deze substantie genaamd “Emobacter Caninii” wordt bij vrouwen met de volgende symptomen in verband gebracht:

* afkeer van koken,
* schoonmaken en al het huishoudelijk werk,
* het dragen van make-up,
* goede kleding
* en hoge hakken.

Eveneens ontstaat een afkeer tegen geld uitgeven aan reparaties aan huis of auto. Eerst moet de 'baby' 'het kind' of 'gabber' een nieuwe halsband of halster, een nieuwe lijn, een nieuwe deken, een mooier hondenbed, lekkere lekkernijen, het beste voer, een nieuw hondenkussen, nieuwe zadeldekjes of een nieuw speelgoedje hebben gehad.
'Emobacter Caninii' leidt in de regel tot vele uren buitenshuis zijn en veroorzaakt vermoeidheid met eventueel verlies van contacten met andere mensen (met name vrienden en echtgenoten). Behalve mensen die zij buitenshuis tegen komen met dezelfde kwaal 'Emobacter Caninii' wordt er ook van verdacht verslavend te zijn en extra verspreiders van de bedwelmende stof aan te trekken. Dit kan leiden tot kuddegedrag en groepsvorming. Hangbaasjes worden regelmatig gesignaleerd bij grasveldjes en gemakkelijk toegankelijk water voor de kinders.
Benader deze groepen niet. Bel de dichtsbijzijnde hulppost.

Als u toch in contact komt met een besmette vrouw of man (die zijn er ook al) bereid je dan maar voor op urenlange gesprekken over honden of paarden. Bijkomende symptomen zijn een gebrek aan ziekte-inzicht en de weigering hulp te zoeken. Volledige genezing is zelden mogelijk en heeft ernstige bijwerkingen.
Medische waarschuwing:
Honden en paarden kunnen het gezond verstand ernstig aantasten! En bovendien is uw portemonnee sneller leeg dan ooit. U bent gewaarschuwd.